KOFU

KOFU™ to parterowy dom z bardzo przestronną częścią dzienną, która subtelnie podzielona jest na kuchnię z jadalnią oraz pokój dzienny. Całość otwarta jest na taras poprzez wielkie przeszklenia, usuwając barierę wizualną pomiędzy domem, a ogrodem. Daje to wrażenie, że wnętrze jest niemal częścią ogrodu, a relatywnie mały dom staje się wizualnie duży, często przestronniejszy od większych budynków.

Trzy duże sypialnie oraz przestronna łazienka uzupełniają program funkcjonalny budynku, sprawiając, że dom ten jest idealny dla młodej rodziny z dwójką dzieci i na pewno zaskoczy niejednego gościa swoim wnętrzem i sposobem ułożenia pomieszczeń.

sypialnia   3 sypialnie

lazienka   2 łazienki

powierzchnia  102m2/105m2

kasa   232.800 zł

RZUTY

Poznaj KOFU od wnętrza i zakochaj się w przestrzeni, którą możesz mieć dla siebie.

PARTER

1/01 Wiatrołap (łącznie z garderobą)

5.13m2

1.02 Hall wejściowy

4.78m2

1/03 Korytarz

6.36m2

1/04 Kuchnia / jadalnia

22.80m2

1/05 Pok. dzienny

15.23m2

1/06 Sypialnia

12.00m2

1/07 Sypialnia

12.18m2

1/08 Garderoba

3.46m2

1/09 Sypialnia

12.00m2

1/10 Łazienka

6.60m2

1/11 WC

1.57m2

1/12 Pom. gospodarcze

3.17m2


SUMA PARTER

105.28m2

SUMA PARTER - bez pom. gospodarczego

102.11m2

PRZYKŁADOWE ZAGOSPODAROWANIE TERENU

Zobacz przykładowe zagospodarowanie działki dla wersji podstawowej i odbicia lustrzanego.

OPIS PROJEKTU

KOFU™ to dom parterowy z płaskim dachem o powierzchni 102m², projektowany dla 4 osobowej rodziny.

Oryginalnie miejsc postojowe zostało zaprojektowane pod wiatą, lecz nic nie stoi na przeszkodzie, aby zabudować ją i stworzyć wygodny garaż dla samochodu. Możliwe jest to na etapie adaptacji lub w późniejszym okresie.

W strefie wejściowej domu znajduje się wygodna szafa na ubrania  oraz pomieszczenie gospodarcze.

Część mieszkalną tworzą dwa pomieszczenie, tj. przestronny pokój dzienny z kominkiem  oraz kuchnia połączona z jadalnią. Kuchnię zaprojektowaliśmy nieco schowaną, niewidoczną zaraz po wejściu do mieszkania.

Pokój dzienny jak i jadalnia połączone są z zadaszonym tarasem i ogrodem przez duże przeszklenia, usuwając barierę pomiędzy wnętrzem i zewnętrzem.

Strefa nocna składa się z trzech sypialni, garderoby, łazienki oraz oddzielnej toalety.

GALERIA

Poznaj KOFU od zewnątrz i od wnętrza. Daj się zauroczyć jego prostotą oraz przestronnym wnętrzem.

ADAPTACJA

Poznaj możliwości adaptacji KOFU i dostosuj projekt do swoich potrzeb

Adaptacja to proces, w którym katalogowy budynek dopasowujemy do działki inwestora i przygotowujemy dokumentację potrzebną do uzyskania pozwolenia na budowę.

Wiemy jednocześnie, że nie ma dwóch identycznych działek oraz potrzeby naszych Klientów są różne.

Każdy z naszych budynków tworzony jest z myślą o jego przyszłych użytkownikach. Przy projektowaniu zawsze uwzględniamy możliwość adaptacji i zmian w późniejszym etapie lub jeszcze przed zakupem projektu.

Zapytaj nas o  możliwości zmiany tego budynku, aby jeszcze bardziej odpowiadał na Twoje potrzeby.

Jesteśmy do Twojej dyspozycji.

POROZMAWIAJ O ADAPTACJI

Agnieszka

+48 665 216 010

Łukasz

+48 794 550 610

lub napisz maila:

nanohouse@rawstudio.pl

ZDJĘCIA Z BUDOWY

Zobacz zdjęcia z budowy na różnym etapie inwestycji.

PORADNIK ADAPTACJI